Fakültemize Kalite Koordinatörlüğü tarafından ziyaret gerçekleştirildi.
Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından fakültemize ziyaret gerçekleştirildi.
Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet KILIÇ başkanlığındaki Kalite Koordinatörlüğü ekibi, Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Selime ÇELİK ERDEN ve Fakültemiz Kalite Komisyonu üyeleri ile bir araya geldi.
Gerçekleştirilen toplantıda, Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından kalite çalışmaları ve süreçlerine ilişkin bir sunum yapıldı. Sunumun ardından fakültemizde yürütülen mevcut kalite süreçleri hakkında görüş alışverişinde bulunularak geleceğe yönelik planlamalar değerlendirildi.
Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Selime ÇELİK ERDEN, başta Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Mehmet KILIÇ olmak üzere Kalite Koordinatörlüğü ekibine gerçekleştirdikleri sunum ve paylaştıkları değerli bilgiler için teşekkürlerini iletti.