ALKÜ Tıp Fakültesi Öğrenci Topluluklarından Anlamlı Ziyaret

• 13 Mayıs, 2019
ALKÜ Tıp Fakültesi Öğrenci Topluluklarından Anlamlı Ziyaret

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrenci toplulukları ALKÜ-BAT (Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Bilimsel Araştırma Topluluğu) ile ALKÜ-TÖB (Alanya Alaaddin Keykubat Tıp Öğrencileri Birliği) üyesi öğrencilerimiz 26 Nisan Cuma günü Alanya’nın Mahmutseydi Köyü’nü ziyaret ettiler.

Öğrencilerimize ziyaretlerinde Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Oğuz Karahan eşlik etti. Köy meydanına kurulan stantlarda kan şekeri, tansiyon, vücut kitle indeksi ve benzeri ölçümler yapan öğrenciler, aynı zamanda kalp sağlığı ve kanser hakkında bilinçlendirme çalışmaları yürüttüler. Muhtar bey köyü tanıtıp öğrencilere yemek ikramında bulunurken halkın da stantlara ilgisi oldukça yüksekti.