ALKÜ'DE ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ UZMANLARI BİR ARAYA GELDİ

ALKÜ'DE ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ UZMANLARI BİR ARAYA GELDİ
  • Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
  • 21 Nisan, 2024
ALKÜ'DE ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ UZMANLARI BİR ARAYA GELDİ

Fakültemiz Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı ile Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği ve Kemik Eklem Cerrahisi Derneğinin birlikte düzenlediği “Alanya Bölgesel Ortopedi ve Travmatoloji Toplantısı” alanında uzman profesörler ve hekimlerin bir araya gelmesiyle gerçekleştirildi.

Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya ALKÜ Rektör Yardımcısı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, Alanya Belediye Başkan Vekili Murat Levent Koçak, ALKÜ Tıp Fakültesi-Alanya EAH, Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aslan, Kemik Eklem Cerrahisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Vedat Şahin, Ortopedi ve travmatoloji alanındaki akademisyen, hekim ve öğrenciler katıldı. 

Alanya, Antalya ve Türkiye’nin değişik illerinden çok değerli Ortopedi ve Travmatoloji akademisyenlerinin yaptığı sunumlarda; özellikle Alanya ve çevresinde sık görülen önemli yaralanmalar olan ayak bileği ve ayak kırıkları, kırıklı çıkıklar konuları gözden geçirildi. Bilimsel toplantıda, üç ayrı oturumda zorlu vakalar üzerinde duruldu. Toplantının ardından Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Aslan; ALKÜ Rektörlüğüne, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına ve Alanya Belediyesine teşekkür etti.