ALKÜ' de 14 Mart Tıp Bayramı Programı Gerçekleştirildi

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
  • 14 Mart, 2024
ALKÜ' de 14 Mart Tıp Bayramı Programı Gerçekleştirildi

Fakültemiz tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Fakültemiz 1. sınıf hekim adayları beyaz önlük giymenin heyecanını yaşadı.

Tören öncesi ALKÜ ALTSO Meslek Yüksekokulu önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Çelenk sunumunun ardından Rektörlük Konferans Salonu’na geçilerek tören başladı.Tıp Bayramı kapsamında yapılan törenlere Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kılıç, Prof. Dr. Mehmet Akın, Genel Sekreter Dr. Sinan Kartal, dekanlar, daire başkanları, akademisyenler, aileler ve öğrenciler katıldı. Törende Fakültemiz 1. sınıf öğrencileri beyaz önlüklerini giyerek hekimlik yolunda ilk adımlarını atmış oldular.