Akademik Atama, Yükseltme ve Ödül Töreni

 Akademik Atama, Yükseltme ve Ödül Töreni
  • ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ
  • 24 Nisan, 2024
Akademik Atama, Yükseltme ve Ödül Töreni

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesinin“Akademik Atama, Yükseltme ve Ödül Töreni” 58, 59, 60, 61 ve 65. hükümetlerde Sağlık Bakanlığı görevini yürüten Recep Akdağ’ın katılımlarıyla coşkuyla yapıldı.

Tören 24 Nisan tarihinde ALKÜ Alev Alatlı Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Sağlık Bakanlığı görevini yürüten Recep Akdağ’ın onur konuğu olarak katıldığı programa Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Akbaş, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, Almanya Federal Cumhuriyeti Antalya Konsolosu Martin Tscherner, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kılıç, Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu, Prof. Dr. Mehmet Akın, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler, ALKÜ Genel Sekreteri Dr. Sinan Kartal, akademisyenler ve aileleri katıldı.

Akademisyenler atama ve yükselme ile yeni cübbelerini giydi. ALKÜ’de 22 profesör, 50 doçent, 43 doktor öğretim üyesi olmak üzere toplamda 115 öğretim üyesi atama ve yükselme ile yeni unvanlarına erişti. Ünvanlarına kavuşan akademisyenlere cübbelerini eski Bakan Akdağ, Rektör Türkdoğan, protokol üyeleri ve akademisyenlerin aileleri giydirdi.