FAKÜLTEMİZDE MEZUNİYET HEYECANI

• ALKÜ TIP FAKÜLTESİ
  • 27 Haziran, 2024
FAKÜLTEMİZDE MEZUNİYET HEYECANI

2023-2024 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Fakültemiz 2023-2024 Öğretim Yılı’nı tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledi. Alev Alatlı konferans salonunda gerçekleşen törende öğrenciler mezun olmanın heyecanını ve gururunu yaşadı. Mezuniyet törenine ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, ALKÜ Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Mehmet Akın, Prof. Dr. Mehmet Kılıç, Dekanımız Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören; protokol konuşmalarının ardından üniversite birincisinin yaş kütüğüne plaket çakması, yemin töreni ve kep atma programları ile devam etti. Birinciye diploması ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan tarafından verildi. Törenin devamında Dekanımız Prof. Dr. Atıf Bayramoğlu eşliğinde yemin metnini okuyan öğrenciler, hep birlikte keplerini havaya atarak mezun olmanın gururunu ve sevincini yaşadılar ve böylelikle doktorluk için ilk adımı attılar.