Doğa Koleji’nden ALKÜ Tıp Fakültesi’ne Ziyaret

• 19 Nisan, 2018
Doğa Koleji’nden ALKÜ Tıp Fakültesi’ne Ziyaret

Doğa Koleji 3-4 yaş sınıfı öğrencileri ''meslekleri tanıma gezisi'' kapsamında fakültemizi ziyaret ettiler.

Gezi programına katılan minik öğrenciler fakültemizde bulunan laboratuvarları ve derslikleri inceleyerek hem fakültemize hem de hekimlik mesleğine dair temel fikirler edindiler.

Tıbbi Biyoloji laboratuvarında mikroskopta soğan zarını inceleyen çocuklar Anatomi laboratuvarında da insan vücudunu daha yakından tanıma fırsatını buldular.

Fakültemiz dekan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi M. Yalçın GÜNAL, Anatomi Anabilimdalı'nda görevli Dr. Öğr. Üyesi Seda AVNİOĞLU, Tıbbi Biyoloji Anabilimdalı'nda görevli Dr. Öğr. Ü. Durkadın DEMİR EKŞİ ve 3-4 yaş grubu sınıf öğretmenleriyle birlikte farklı aktiviteler yapıp eğlenceli vakit geçiren çocuklar gezinin sonunda mutlu bir şekilde evlerine döndüler.