AKADEMİK BİNİŞ GİYME VE ÖDÜL TÖRENİ

• 23 Ocak, 2023
AKADEMİK BİNİŞ GİYME VE ÖDÜL TÖRENİ

Üniversitemiz tarafından 18.01.2023 tarihinde düzenlenen Akademik Biniş Giyme ve Ödül Töreninde  Fakültemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Burak YULUĞ, Prof. Dr. Ayşegül GÖZALAN, Doç. Dr. İshak Suat ÖVEY tanınırlık ve başarı ödülüne; Doç. Dr. Deniz ÇELİK ve Doç. Dr. Saliha ÖZPINAR ise akademik başarı ödülüne layık görülmüşlerdir. Prof. Dr. Mehmet SEÇER, Prof. Dr. Aşkın ERDOĞAN, Doç. Dr. İsmail BEYPINAR, Doç. Dr. Ergün SEVİL, Doç. Dr. Alparslan DENİZ, Doç. Dr. Murat UÇAR, Doç. Dr. İshak Suat ÖVEY, Dr. Öğr. Üyesi Özden AKSU SAYMAN, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Erkan AYDIN, Dr. Öğr. Üyesi Emre KÖLE, Dr. Öğr. Üyesi Fuat YAVRUM, Dr. Öğr. Üyesi Ebru ALADAĞ, Dr. Öğr. Üyesi Orhan KOCAMAN'nın akademik unvanları yükseldiğinden binişlerini giymişlerdir.